2011. augusztus 14., vasárnap

Ágy, tömörfa, elegáns és nagyon szép színek!

Ágy, tömörfa, elegáns és nagyon szép színek!:
Tömörfa ágy fenyőből. Új lehetőséget.
Teljes tömörfa.

Anyaga: Tömör fa fenyő
Méretek: H 113-80 cm | W 106 cm | D 212 cm
Garancia: 2 év
Ülésmagasság: 51 cm

Házhoz szállítás elérhető!

Más szélességű az ágy, kérjük érdeklődjön a www.massive-of-holz.de vagy kérjen közvetlenül! (A 9-20 cm Matrac szélesség).

Amellett, hogy a kiálló az ágy szélén matrac lehet: ha a matrac vastagsága 18 cm (standard vastagságú a matrac), a matrac még mindig 5 cm ágy fölött ki, van egy matrac vastagsága 20 cm cm megfelelően a hetedik

A csomagban a lécek. Attól függően, hogy egyedi igényeinek matrac vagy matrac elhelyezhető rajta.

Vonzó szín közül - az anyag összetétele fenyőfa teszi a színeket és a felületi struktúrák, amelyek nem lehetséges más típusú fa. Nézd meg online boltunkban a masszívan a fa-to!

Vedene az ágy tömör fából - fenyő - közé ügyfeleink továbbra is magas a pályán. Ez megfelel a jelenlegi trend a fogyasztók körében, akik szeretnének befektetni a minőségi termékek, mint a tömörfa bútorok.
A népszerűsége a bútorok a gyűjtemények Vedene nem meglepő, - mivel a nagyon jó minőségű és a hitelességét masszív bútordarab. Ez a szeretet jön a francia klasszikus és az időtlen eleganciát, mely eredetileg a bútor kollekció Vedene. A nosztalgikus dizájn finomítja minden szobába, és teszi élvezetessé az Ön és vendégei.

Előnyei tömörfa bútorok:
→ pozitív hatással lakossági légkondicionáló minden nappaliban
→ páratartalom a konyha, fürdőszoba, háló által ellenőrzött fából
→ az alvás minősége higiéniai tér és a hálószobában
→ Egészséges
Ár: 729 Ft