2011. december 24., szombat

Drapp dalmát női csizma 37-es - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Eladó a képeken látható hegyesorrú, női csizma, (dobozban  1, 26 kg).
drapp, dalmát mintás, 37-es, tűsarkú,   vadonatúj, sohasem használt, nagyon könnyű (72 dkg). Az egyik krómozott díszítés részben el van színeződve (az egyik képen látható).
Kedves Leendő Vásárlóim!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitálj, ha elfogadod az alábbiakat:
- Egy-két apróság, mielőtt licitálsz: Személyes átvétel Budapesten lehetséges, telefonon vagy e-mailen történő előzetes egyeztetést követően.
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !
Nyugodtan kérdezz az aukciókkal kapcsolatban, próbálok mielőbb válaszolni.
- Fizetni személyesen, vagy banki átutalással lehet!
- Postai rózsaszín csekken számlaszámra történő fizetést nem fogadok, ezért az esetleges ilyen megrendeléseket nem teljesítem!!
- 48 órán belül az aukció megnyerését követően kérek szépen egy jelentkezést e-mail   formájában.
- Ha az előreutalást választod, akkor a Vatera által küldött automata értesítő, vagy az általam küldött e-mailban megtalálod a számlaszámot, illetve postacímem amelyre utalhatod a postaköltséggel növelt vételárat, a megjegyzés rovatba írd be a felhasználó neved nevét és azt, hogy mit vettél, hogy azonosítani tudjam.
- Az átutalás megtörténtéről e-mailban értesítést kérek, így előre tudom csomagolni a terméket hogy lehetőség szerint még az utalás beérkezése napján postára adhassam.
- E-mailban add meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik!
- A lehetőségek szerint e-mailban keress meg, mert nem mindig tudom a telefont felvenni !
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailban küldött és megnevezett számlára megérkezett. Kivétel, ha sürgős és bemásolod majd e-mailben megküldöd a sikeres tranzakcióról szóló bizonylatot melyen látható az utalás megtörténte. Ebben az esetben megadott telefonszámomra küldj egy üzenetet, hogy utaltál és lehetőségem szerint postázom melyről e-mailban azonnal értesítelek.
- Fizetés után a lehető leghamarabb ( legkésőbb 4 munkanap) postázok, és ha feladtam arról általában  e-mailban értesítést küldök.
Ajánlom figyelmedbe a szállítási és garanciális feltételek részt!
Természetesen az a célom, és ezt garantálom is, hogy a terméket mindenképpen a meghatározott időn belül kézhez kapjad.
Megtekintési, kipróbálási garancia, visszavásárlás nincs!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált,  elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
Köszönöm szépen a megértésed!


Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 19:37
. Drapp dalmát női csizma 37-es - Jelenlegi ára: 13 000 Ft