2011. október 28., péntek

Budapesti séták Liszt Ferenccel - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Budapesti séták Liszt FerenccelA könyv listaára: 3290 Ft. Leírás:
A 2011-es Liszt Évhez kapcsolódóan egy újabb, érdekes kötet látott napvilágot. Watzatka Ágnes olyan bédekker kötetet írt, amelyben százhárom, a zeneszerzővel kapcsolatos budapesti helyszínt mutat be. Liszt 1823-tól kezdve huszonöt alkalommal járt hosszabb-rövidebb ideig a magyar fővárosban, s nevéhez természetesen nem csak a régi és az új Zeneakadémia kötődik (előbbi egyben utolsó lakásának és tanóráinak is helyet adott). Vajon mit látott a fejlődő Pest-Budából, mint a világvárossá váló Budapestből a kétszáz éve született, nemzetközi szinten ismert magyar (ugyanakkor magyarul nem tudó) zeneszerző, zongora-virtuóz? Hol lakott, tanított, hol lépett fel, kinél vendégeskedett, milyen megbeszéléseket folytatott, hogyan kapcsolódott be az ország szellemi életébe, ki voltak magyar barátai, kik a tanítványai? A kötet elején találhatunk egy vázlatos Liszt-életrajzot, bemutatva az életút legfontosabb mozzanatait, majd a korabeli Pest-Buda, később Budapest 19. századi történetének vázlatát olvashatjuk. Ezt követi a tényleges útikönyv, mely területenként mutatja be az egyes épületeket, feltüntetve a színhelyek régi és új utcanevét, a házszámot, az egykori tulajdonos nevét, sőt még a pontos GPS-koordinátákat is. A kötet végén találhatunk név- és tárgymutatót, valamint olyan áttekintést is, melynek segítségével válogathatunk az épületek típusai (templomok, lakóházak, koncerttermek, szállodák, zenei egyesületek, barátok lakásai stb. ) között. A hamarosan angol nyelven is megjelenő kötetet mintegy félezer színes fotó és térképek díszítik. Széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-227-256-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 18:58
. Budapesti séták Liszt Ferenccel - Jelenlegi ára: 2 700 Ft