2011. október 27., csütörtök

Nietzsche, Friedrich: Így szólott Zarathustra - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Így szólott ZarathustraA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
Nietzsche főműve, az Így szólott Zarathustra jelen kiadással - mely első ízben 2000-ben került az olvasók kezébe harmadik magyar fordítását éri meg. Az első kettő még a 20. század elején, a mű megszületése után mintegy harminc esztendővel készült el gyors egymás- utánban. Fényes Samu fordítása 1907-ben, Wildner Ödöné 1908-ban jelent meg. A modern fordítást az elmúlt száz év Nietzsche-képében bekövetkezett változás tette szükségessé. A száz évvel ezelőtti fordítók tiszteletreméltó munkája mára elsősorban azért tekinthető elavultnak, mert az akkori felfogásnak megfelelően a Zarathustrát egy prófétai ihletettségű lírai költeménynek tekintették, s túl sokat hagytak veszendőbe menni a mű bölcseleti tartalmából, túl szabadon bántak utalásaival, terminológiájával. Kurdi Imre új fordítása a kritikai kiadás és Nietzsche hátrahagyott írásai, jegyzetei figyelembe vételével, a Nietzsche-kutatás eredményeinek fényében készült. Jelen kiadás több szakember együttműködése révén állt össze (Hévizi Ottó, szerk., előszó, jegyzetek Bene László, jegyz. Biczó Gábor, melléklet életrajzi része Sutyák Tibor, melléklet Zarathustrára vonatkozó része, bibliográfia), kiváló munka, mely a későbbi kutatások számára is kiindulópontul szolgál majd. A kötet jegyzetei magukban foglalják az egyes szöveghelyekhez tartozó jegyzeteket, variációkat, biblikus párhuzamokat és parafrázisokat, valamint az egyéb művekre vonatkozó utalásokat. A Melléklet első része segít a térbeli és időbeli eligazodásban Zarathustra útját illetően, ez amolyan Zarathustra-kisatlasz. Második része Nietzsche ekkori útjairól ad információt, bepillantást nyújt a mű keletkezéstörténetének életrajzi körülmé- nyeibe. A harmadik rész tartalmazza az Ecce homo Zarathustrára vonatkozó részeit. A könyvet a fogalmak és a szereplők mutatója egészíti ki. ISBN: 963-389-610-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 17:17
. Nietzsche, Friedrich: Így szólott Zarathustra - Jelenlegi ára: 3 115 Ft